Politica de livrare

Livram în Roman, Bacǎu şi Piatra Neamț

Livrarea produselor se face gratuit la adresa menţionatǎ în comandǎ, pentru comanda minimǎ de 50 lei.

In cazul punctelor de desfacere, nu existǎ limitǎ valoricǎ pentru comandǎ. Punctele de desfacere vor fi actualizate pe masura ce încheiem noi parteneriate.

Livrăm în zilele de marți și joi, uneori pot fi excepții, dar vă vom informa din timp cu privire la eventualele modificări pe pagina noastră de facebook sau în noutǎţile expediate clienților din baza noastră de date.

Primim comenzi pana luni la orele 15 pentru livrarea de marţi şi pânǎ miercuri, orele 15 pentru livrarea de joi. Vǎ rugam sǎ respectaţi acest orar întrucât recoltarea legumelor şi pregatirea lǎdițelor necesitǎ un efort susţinut din partea noastrǎ. Comenzile pe care le primim după aceste ore, nu vor putea fi onorate în ziua urmǎtoare, ci vor fi decalate, de comun acord pentru o livrare ulterioarǎ.

Depunem eforturi pentru a actualiza cât mai bine stocurile, pentru a estima cât mai corect cantitățile disponibile pentru livrare, însă pot exista situații în care anumite produse pe care le-ați pus în coș să nu mai fie disponibile, astfel încât acestea nu se vor putea livra. Ne dorim ca aceste cazuri sa fie izolate, şi, în mǎsura în care timpul ne permite,  sǎ le discutam cu dumneavoastra înainte de livrare.

Vǎ rugam sa dați dovadǎ de responsabilitate şi sǎ vǎ asiguraţi cǎ puteţi prelua comanda la momentul livrǎii. In cazul în care nu puteți rǎspunde la telefon sau nu puteţi prelua comanda, vǎ rugǎm sǎ ne anunțați astfel încât sǎ putem modifica ruta de livrare.

AUTENTIFICARE

Inchide

Sidebar