Termeni şi condiţii

  1. Protecția Datelor Personale

În concordanță cu cerințele Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, Ferma lu Moş Ghiţǎ, are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este utilizarea lor în vederea livrǎrii produselor comandate. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil.

Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la adresa de e-mail: contact@fermalumosghita.ro sau prin poștă la adresa: jud.Neamţ, Sat Stǎnița, strada Dispensarului, cod poştal 617425.

Administrarea magazinului on-line www.fermalumosghita.ro se efectuează de către Andraş Eduard – producǎtor agricol autorizat , cu sediul un Sat Stǎnița, comuna Stǎnița, județul Neamț, Atestat de producǎtor seria NT, numǎrul 0031646, emis în conformitate cu prevederile art.8 alin (3) din Legea nr. 145/2014 pentru stabilirea unor mǎsuri de reglementare a pieței produselor din sectorul agricol, cu modificǎrile și completǎrile ulterioare.

Adresa: strada Dispensarului, Sat Stǎniţa, comuna Stǎnița, județul Neamț

e-mail: contact@fermalumosghita.ro

  1. Declinarea responsabilității

Imaginile care sunt prezentate pe site sunt cu caracter exemplificativ, produsele pot să fie diferite de acestea în ceea ce privește culoarea, aspectul etc. Caracteristicile și disponibilitatea produselor de pe acest site se pot schimba fără o notificare prealabilă. În cazul în care alte detalii sau prețurile produselor au fost afișate greșit, inclusiv din cauza faptului că au fost introduse greșit în baza de date, www.fermalumosghita.ro își rezervă dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută.

Valoarea maximă a obligațiilor Ferma lu’ Moş Ghiţǎ, față de orice client, în cazul nelivrării sau livrării necorespunzătoare, este valoarea sumelor încasate de Ferma lu’ Moş Ghiţǎ de la clientul respectiv.

  1. Fraudă

Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica conținutul site-ului www.fermalumosghita.ro, sau de a afecta performanțele serverului pe care rulează site-ul www.fermalumosghita.ro, va fi considerată o tentativă de fraudare a site-ului și va pune în mișcare cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care a(u) încercat acest fapt.

  1. Litigii

Orice litigiu apărut între Clienți și Ferma lu’ Moş Ghiţǎ va fi rezolvat pe cale amiabilă.

Pentru orice sesizări sau observații pe probleme legate de încălcarea drepturilor de autor sau alte litigii, puteți face reclamație la adresa de e-mail: contact@fermalumosghita.ro

  1. Date personale

Informațiile utilizatorilor site-ului www.fermalumosghita.ro vor putea fi folosite numai pentru comunicări comerciale cu Ferma lu’ Moș Ghiţǎ sau cu partenerii acestuia.

Orice date specifice privitoare la situația și starea produselor se pot obține contactându-ne online sau prin e-mail/ telefon, la adresele cuprinse în prezentul site.

  1. Disponibilitatea și prețul produselor

Ofertele și produsele prezentate pe site-ul www.fermalumosghita.ro sunt disponibile în limita stocului.Prețurile produselor prezentate pe www.fermalumosghita.ro pot fi modificate fără o comunicare prealabilă.

  1. Garanții

Toate produsele comercializate de către site-ul www.fermalumosghita.ro beneficiază de condiții de garanție conforme legislației în vigoare și politicilor comerciale ale producătorului. Orice nemulțumire trebuie semnalată în momentul recepției mărfii la adresa de e-mail: contact@fermalumosghita.ro sau telefonic la numărul de tel 0720 770456 . Orice sesizare ulterioară nu va fi luată în considerare.

  1. Returnarea produselor

Clientul poate solicita returnarea produselor în următoarele situații:

8.1. Produs ce nu este conform cu specificațiile de pe site. Dacă produsul comandat se dovedește a nu fi conform cu specificațiile din oferta noastră. Clientul poate solicita returnarea acestuia pentru înlocuire sau rambursarea integrală a contravalorii. Dacă se agreează înlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, Clientul va plăti diferența, respectiv dacă valoarea este mai mică, veți primi o rambursare parțială până la valoarea produsului înlocuitor. Costurile de retur și de transport pentru produsul înlocuitor, dacă este cazul, sunt suportate de Ferma lu’ Moş Ghiţǎ.

8.2. Produse ce au fost livrate greșit. Livrarea altor produse decât cele solicitate trebuie semnalată imediat, iar clientul va refuza recepția. Clientul poate solicita returnarea acestora pentru înlocuire, iar dacă produsul nu mai este pe stoc, poate opta pentru înlocuirea cu un alt sortiment sau rambursarea integrală a contravalorii. Dacă se agreează înlocuirea cu un produs cu o valoare mai mare, va plăti diferența, respectiv dacă valoarea este mai mică, veți primi o rambursare parțială până la valoarea produsului înlocuitor. Costurile de retur și de transport pentru produsul înlocuitor, dacă este cazul, sunt suportate de Ferma lu’ Moş Ghițǎ.

 

  1. Modalități de plată

Plățile produselor comandate la magazinul online www.fermalumosghita.ro se pot efectua după cum urmează:

Plata la livrare – în momentul în care primiți produsul, prin achitarea acestuia către reprezentantul fermei.

  1. Dispoziții finale

Ferma lu’ Moş Ghiţǎ  își rezervă dreptul de a putea efectua orice modificări ale acestor prevederi, precum și orice modificări asupra site-ului www.fermalumosghita.ro, structurii acestuia sau orice alte schimbări ce ar putea afecta site-ul, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă către utilizatori în acest sens.

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Pentru orice lămuriri sau informații suplimentare, nu ezitați să ne contactați pe adresa: contact@fermalumosghita.ro

Mai multe informații găsiți pe http://www.anpc.gov.ro/

AUTENTIFICARE

Inchide

Sidebar